CAT / ESP
inici
Lluís Jubert - Taller d'Arquitectura SLP és un despatx professional d'arquitectes i col·laboradors d'altres disciplines que centra la seva activitat professional en projectes d'edificació, interiorisme, espais exteriors i urbanisme, comprenent la pràctica arquitectònica en el seu sentit més ampli.
 
Són habituals al despatx les feines tant per promotors privats com per a les administracions públiques. Aquests últims, aconseguits mitjançant la participació en concursos, fet que avala la qualitat i el rigor de la nostra pràctica professional..
 
La feina del despatx ha rebut diferents premis i mencions i, entre d'altres projectes, destaquen en l'àmbit de l'edificació la Casa Jordi Cantarell (Premi FAD 1998), el Bar Jazzmatazz (Seleccionada als FAD 1998), la Casa Ribas (Seleccionada als FAD 2004), 20 habitatges per joves a Barcelona, i en l'àmbit de l’urbanisme el Pla Parcial del Centre Direccional de Cerdanyola del Vallès, l'ARE de St. Vicenç dels Horts, l'ARE de Cerdanyola del Vallès... Actualment està en procés de construcció un projecte de 83 habitatges a Les Franqueses del Vallès i un projecte de 41 habitatges a les antigues Casernes de Sant Andreu de Barcelona.